Želite za svojega otroka nepozabno rojstnodnevno zabavo? Potem ga pripeljite k nam, kjer vam bodo naši poniji (Lurko, Barack in drugi) ter animatorke zagotovo polepšale dan!

Naše rojstnodnevne zabave za otroke trajajo 2 uri in vključujejo spoznavanje s poniji, krtačenje in urejanje ponijev, ter seveda jahanje. Poleti je zabavo na voljo pokrit prostor, pozimi pa ogrevan klubski prostor. Na voljo so hladilnik, mikrovalovna pečica in električna plošča. Rojstnodnevna zabava lahko poteka v vseh vremenskih pogojih, saj imamo na voljo tudi pokrito jahališče.

Starši ste seveda vabljeni na rojstnodnevno zabavo. Medtem, ko imajo otroci program, lahko ta čas izkoristite za druženje v naših prostorih.  Lahko pa otroke samo oddate in jih po koncu programa pridete iskat.

Cena rojstnodnevne zabave za otroke je 15 eur na udeleženca. Minimalno plačilo je 150 eur (če je otrok manj kot 10). Če želite pogostitev nadaljevati, vam je po končanem programu za otroke na voljo naš prostor za doplačilo 35 eur na uro (do največ 3 ure po programu).

Če želite, lahko popolnoma vse organiziramo mi – prigrizki in pijača, okrasitev prostora in torta ter seveda vsa animacija in jahanje –  to vam omogočimo za 350 eur.

Na vsa vprašanja glede rojstnodnevnih zabav za otroke vam vedno z veseljem odgovorimo! Pišite nam na konjenistvo.peterlin@gmail.com ali nas pokličite na telefon 041 603 702 (Petra).