Želite za svojega otroka nepozabno rojstnodnevno zabavo? Potem ga pripeljite k nam, kjer vam bodo naši poniji (Liza, Lurko in drugi) in animatorke zagotovo polepšale dan!

Naše rojstnodnevne zabave za otroke trajajo 2 uri in vključujejo spoznavanje s poniji, krtačenje in urejanje ponijev, ter seveda jahanje. Poleti je zabavo na voljo prostor v hrastovi senci, pozimi pa ogrevan klubski prostor. Rojstnodnevna zabava tako lahko poteka v vseh vremenskih pogojih, saj imamo na voljo tudi pokrito jahališče.

Cena za rojstnodnevne zabave za otroke je 10 eur na udeleženca. Minimalno plačilo je 100 eur (če je otrok manj kot 10), maksimalno število otrok je 15. Če želite pogostitev nadaljevati, vam je na voljo naš prostor za 30 eur na uro (do največ 3 ure po programu).

Za doplačilo vam uredimo tudi vso prehrano, pijačo in torto, lahko pa seveda vse to organizirate sami in si prihranite dodatne stroške.

Na vsa vprašanja glede rojstnodnevnih zabav za otroke vam vedno z veseljem odgovorimo! Pišite nam na konjenistvo.peterlin@gmail.com ali nas pokličite na telefon 041 603 702 (Petra).