Čarovniško jahanje – 31.10.2016

 

31. oktober je za mnoge otroke čaroben večer, saj na to noč oživijo čarobna bitja iz pravljic. No, predvsem čarovnice in čarovniki!

Vsako leto na Posestvu Jurečič/Konjeništvo Peterlin organiziramo otroško delavnico »jahanje na noč čarovnic« ali čarovniško jahanje. Najprej poslikamo naše konje in ponije z grozljivimi motivi, nato se lotimo poslikav naših obrazov s pajkovimi mrežami, nastanejo lahko tudi pravi zombiji. Sledi čarovniško jahanje, potem pa se lotimo rezanja buč in ročnega izdelovanja svečk, da bodo v temi buče svetile. Ob lepem vremenu se grejemo ob tabornem ognju, na katerem pečemo tudi krompir. Tako je delavnica za otroke »Jahanje na noč čarovnic« za otroke nepozabno doživetje in mnogi se k nam vračajo vsako leto! Starši se lahko zabavate skupaj z otroki, ali pa pustite otroke v našem varstvu, saj je le to vključeno v ceno.

Cena otroške delavnice je 25 eur. V ceni je vključeno varstvo otroka, animacija, jahanje (2 kroga) in malica. Kdor želi normalno jahalno uro, jo lahko doplača, ali pa se odšteje od jahalnega paketa 🙂

Prijave na otroško delavnico sprejemamo do 2 dni pred začetkom na e-mail: konjenistvo.peterlin@gmail.com. Plačilo ob prihodu. Otroške delavnice se odvijajo v vseh vremenskih pogojih, saj imamo pokrito jahališče.

Petra Peterlin